"ЄС" пропонує Чийгоза на посаду голови комітету з питань прав людини та деокупації

Укрінформ
Партія "Європейська солідарність" 27 серпня на засіданні підготовчої підгрупи запропонувала кандидатуру майбутнього депутата Ахтема Чийгоза на посаду голови комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій і нацменшин.

Про це журналістам повідомив майбутній народний депутат від партії "Європейська Солідарність" Артур Герасимов.

"Сьогодні ми під стенограму в присутності всіх колег запропонували на керівництво комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій в Донецькій і Луганській областях, деокупації Криму, прав національних меншин, міжнаціональних відносин, кандидатуру представника "Європейської солідарності" Ахтема Чийгоза. Це ми зараз запропонували для того, щоб колеги могли вивчити цю ситуацію і підтримати цю кандидатуру", - зазначив Герасимов.

Читайте також: "ЄС" планує сьогодні визначитися із кандидатурою віцеспікера Ради

Як повідомляв Укрінформ, 15 серпня підготовча депутатська група визначила перелік із 23 профільних комітетів Верховної Ради IX скликання. У порівнянні з парламентом попереднього скликання кількість комітетів зменшено на п’ять.

Оптимізацію кількості профільних комітетів ВР робили з огляду на ефективність попередньої роботи комітетів, заявив майбутній народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Стефанчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-