"ЄС" планує сьогодні визначитися із кандидатурою віцеспікера Ради

Укрінформ
Політична партія "Європейська солідарність" планує у вівторок, 27 серпня, на засіданні фракції визначитися зі своєю кандидатурою на посаду першого заступника Голови Верховної Ради.

Про це журналістам повідомив майбутній народний депутат від політичної партії "Європейська Солідарність" Артур Герасимов.

"Що стосується фракції політичної партії "Європейська солідарність" політичної сили Петра Порошенка, то сьогодні ми ще раз підтвердили, що будемо обов’язково висувати кандидатуру на посаду віцеспікера. Сьогодні відбудеться засідання фракції, після того ми обов’язково подамо цю кандидатуру письмово на керівництво підготовчої групи", - зазначив Герасимов.

Водночас на запитання кореспондента Укрінформу, о котрій відбудеться засідання фракції, Герасимов зауважив, що час буде повідомлено додатково.

Читайте також: "Голос" не отримував пропозицій щодо посад у комітетах ВР та уряді - Рахманін

Як повідомлялося, Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що кандидатуру на посаду віцеспікера Верховної Ради має запропонувати опозиція. Водночас він додав, що не голосуватиме за Віктора Медведчука і Петра Порошенка, якщо їхні кандидатури висунуть на посаду першого заступника Голови Верховної Ради.

Партія "Голос" відмовилася від посади заступника Голови Верховної Ради.

"Батьківщина" висунула кандидатуру Олени Кондратюк, але згодом заявила, що знімає її.

"Опозиційна платформа - за життя" не висуватиме кандидатуру Віктора Медведчука на посаду заступника Голови Верховної Ради, стверджує співголова політсили Вадим Рабінович. Втім, за його словами, партія готова обговорювати кандидатури, "як тільки отримає цю посаду".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-