Персональний склад комітетів ВР можуть  визначити наступного тижня

Персональний склад комітетів ВР можуть визначити наступного тижня

Укрінформ
Підготовча депутатська група з числа новообраних депутатів планує у п’ятницю, 23 серпня, визначитися щодо предметів відання майбутніх комітетів Верховної Ради дев’ятого скликання.
Про це журналістам розповів майбутній народний депутат від партії "Слуга народу" Данило Гетьманцев у четвер після засідання підготовчої підгрупи, яка займається питаннями формування комітетів і підготовки порядку денного урочистого засідання ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми сьогодні обговорювати технічні питання, зокрема, досить довго обговорювали вже технічні правки до предметів відання комітетів, погодили їх і вже маємо надію, що завтра, коли відбудеться нове засідання, яке заплановано на 11.30, ми проголосуємо вже в цілому за предмети відання комітетів, тобто, це питання ми знімемо", - сказав Гетманцев.

Читайте також: Стефанчук не виключає подальшої оптимізації комітетів ВР і міністерств

Водночас на запитання кореспондента Укрінформу про те, чи планує підготовча група у п’ятницю визначити персональний склад майбутніх комітетів, Гетманцев зазначив, що це питання ще не вирішено. «Ми ще не отримати від усіх політичних партій пропозиції. Я думаю, що це питання буде вирішено на початку наступного тижня», - зазначив Гетманцев.

Він уточнив, що свої пропозиції щодо персонального складу комітетів досі не надали представники «Опозиційної платформи - За життя».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-