Посол Щерба зустрівся з новим послом Австрії в Україні:

Посол Щерба зустрівся з новим послом Австрії в Україні: "Думаю, спрацюємося"

Укрінформ
Посол України в Австрії Олександр Щерба провів зустріч з новим послом Республіки Австрії в Україні Гернотом Пфандлером, під час якої було обговорено актуальні питання українсько-австрійських відносин.

Про це повідомляється на сторінці Олександра Щерби у Facebook.

"В Україну прибуває новий австрійський Посол Гернот Пфандлер. Обговорили з ним актуальні питання українсько-австрійських відносин. Побажав йому успіхів. Думаю, спрацюємося", - написав український дипломат.

Як повідомляв Укрінформ, в Україну прибуває новий посол Австрії Гернот Пфандлер, який дотепер представляв Австрію в Косові.

Читайте також: Посол Австрії вручив копії вірчих грамот заступниці глави МЗС

Пфандлер вивчав германістику та чеську мову, закінчив Віденську дипломатичну академію. Кар’єру дипломата почав у 2001 році, працював у МЗС Австрії із темами Східної Європи, Західних Балкан та Євросоюзу. У 2010-2015 роках – керував координацією Спільної зовнішньої та безпекової політики ЄС в австрійському МЗС, у 2015-2019 роках – Надзвичайний та Повноважний Посол Австрії у Косові.

Дипломатичні відносини України та Австрії були встановлені 24 січня 1992 року, тоді ж запрацювало Посольство Австрії в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-