У Маркарової найвищі шанси залишитися в Кабміні — Арахамія

У Маркарової найвищі шанси залишитися в Кабміні — Арахамія

Відео
Укрінформ
Обраний депутат від "Слуги народу" Давід Арахамія заявляє, що політсила вже визначилася з кандидатом на посаду міністра закордонних справ України.

Про це він розповів у коментарі телеканалу НАШ.Макси-ТВ.

"Все, що вам кажуть, що 100% ймовірність - це неправда. Імовірність у Маркарової (залишитися в Кабміні - ред.) найвища, але є багато інших людей, які обговорюються. У тому числі, Аваков і Супрун... Конкретніше сказати не можу", - відзначив Арахамія.

Крім того, він уточнив, що в партії вже визначилися з кандидатом на посаду міністра закордонних справ України.

"Щодо міністра закордонних справ вже визначилися, але не буду називати прізвище, треба щоб Офіс президента це коментував. Щодо міністра оборони - шорт-лист ще наповнюється, там неповна визначеність", - сказав Арахамія і відзначив, що в списку кандидатур Авакова немає.

Читайте також: Рада затвердить новий уряд у перший день роботи — Арахамія

Як повідомляв Укрінформ, Арахамія 21 серпня заявив, що "однопартійне" формування уряду - це вибір народу, якому потрібні швидкі зміни в економіці. Також він запевнив, що серед нових членів уряду не буде політиків, а будуть тільки технократи, яких відбирали за професійним принципом.

Водночас Арахамія заявив, що представники інших політсил відмовилися вносити свої пропозиції щодо кандидатів на посади міністрів у новому уряді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-