В

В "ЄС" заявляють, що "Слуга народу" не просила їх надати кандидатури міністрів

Укрінформ
Представники партії "Слуга народу" не зверталися до "Європейської солідарності" із проханням надавати свої пропозиції щодо кандидатів на посади міністрів у новому складі Кабінету міністрів України.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив майбутній народний депутат від "ЄС" Володимир Ар'єв, коментуючи заяву представника партії "Слуга народу" Давида Арахамії про те, що інші політсили не надали пропозиції щодо кандидатів у новий уряд.

"У нас жодних розмов із приводу цього у фракції не було і в партії не було теж. Тому в цьому випадку до нас вони (представники партії "Слуга народу" — ред.) жодним чином не апелювали, не зверталися з приводу того, щоб взяти участь (у формуванні складу уряду, — ред.). Мені не відомо, щоб хоч комусь пропонували посади в уряді", — зазначив Ар'єв.

Він припустив, що подібні заяви є свідчення того, що партія "Слуга народу" в такий спосіб намагається розділити політичну відповідальність.

"Насправді ці заяви є дуже цікавими. Вочевидь, хтось розумний порадив партії "Слуга народу" не брати на себе всю відповідальність, оскільки з огляду на економічну рецесію, яка є в провідних країнах, є висока вірогідність світової кризи, яка може дуже сильно зачепити Україну. Тому вони (партія "Слуга народу" — ред.) тепер шукають або того, з ким розділити відповідальність, або таку відмовку", — пояснив політик.

Читайте також: Якщо "однопартійний" Кабмін виглядає як узурпація, це демократична узурпація — Арахамія

Як повідомляв Укрінформ, член Національної інвестиційної ради, член Наглядової ради ДК "Укроборонпром", майбутній народний депутат від політичної партії "Слуга народу" Давид Арахамія 21 серпня заявив, що представники інших політичних сил відмовилися надавати свої пропозиції щодо кандидатів на посади міністрів у новому уряді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-