Журналістка порівняла з голубом депутата від

Журналістка порівняла з голубом депутата від "Слуги народу", який назвав її "вівцею"

Укрінформ
Журналістка НВ Ольга Духнич прокоментувала висловлювання новообраного депутата від "Слуги народу" Максима Бужанського, який назвав її "тупою вівцею".

Про це повідомляє НВ.

"Відповідати пану Бужанському - це як спроба з’ясувати стосунки з голубом, який нагидив вам на рукав пальто", - написала журналістка.

За її словами, вона сподівається на те, що "робота Бужанського як депутата буде продуктивніша, різноманітніша і на благо країни".

Читайте також: У Федерації велоспорту рекомендують звільнити її президента за хамство

Раніше новообраний депутат від партії "Слуга народу" Максим Бужанський образив журналістку НВ Ольгу Духнич у Telegram, назвавши її "тупою вівцею".

Так він зреагував на інтерв'ю НВ з Дмитром Разумковим, де в запитанні пролунало, що Бужанський ностальгує за СРСР і часами Віктора Януковича.

НВ зазначає: "Бужанський сприйняв згадку про себе в такому контексті як образу. "Чергова тупа вівця, що представляється журналісткою одіозного ЗМІ НВ, в інтерв'ю з представником "Слуги народу" заявила, що я ностальгую за СРСР і "часами Януковича"… Тупа вівця з одіозного ЗМІ", - заявив новоспечений слуга народу".

За інформацією НВ, партія "Слуга народу" офіційних коментарів з цього приводу не давала.

Фото: Макс Бужанский / Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-