У партії

У партії "Медведчука-Бойка" заявляють, що їх не цікавлять посади

Укрінформ
У партії "Опозиційна платформа – За життя" стверджуть, що її членів не цікавлять посади у владі, але політсила може бути партнером усіх, хто поділяє її позицію.

Про це заявив співголова партії Юрій Бойко на брифінгу у виборчому штабі після оприлюднення попередніх даних Національного екзит-полу у відповідь на запитання про можливу коаліцію з партією "Слуга народу", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми точно не будемо в опозиції до українського народу, ми точно будемо виконувати накази виборців щодо встановлення миру і поліпшення їхнього життя, а решта питань, які стосуються посад, нас не цікавлять... Для всіх, хто поділяє нашу позицію, ми можемо бути партнерами", - сказав Бойко.

Голова політради партії Віктор Медведчук, у свою чергу, зазначив, що в разі, якщо політична партія "Слуга народу" зможе сформувати монобільшість, тоді на неї ляже вся повнота відповідальності за ситуацію в країні.

Читайте також: В "Опоплатформі" сказали, з ким готові об’єднуватися в новій Раді

"Це теж вибір, це теж вихід, у тому числі для нас", - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні в неділю, 21 липня, пройшли позачергові парламентські вибори.

За результатами Національного екзит-полу станом на 20:00, до Верховної Ради проходять п'ять політичних партій: "Слуга народу" (42,2% голосів), "Опозиційна платформа – За життя" (11,4%), "Європейська солідарність" (8,8%), "Батьківщина" (7,4%) та "Голос" (6,5%).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-