Секретар РНБО каже, що не бачить впливу Коломойського на Зеленського

Секретар РНБО каже, що не бачить впливу Коломойського на Зеленського

Укрінформ
Секретар РНБО Олександр Данилюк заявляє, що не бачить безпосереднього впливу олігарха Ігоря Коломойського на Президента України Володимира Зеленського.

Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді", відповідаючи на запитання, наскільки реальний вплив Коломойського на Зеленського, і чи зріс він відтоді, як Зеленський став Президентом.

"Я в своїй роботі такого впливу не бачу. Є люди, які асоціюються з Коломойським по минулій роботі, хтось по інших зв'язках. Вони є і в списку (партії "Слуга народу" – ред.)… Але я безпосереднього впливу Коломойського на Зеленського не бачу", - зазначив Данилюк.

Читайте також: Верховний суд зобов’язав ПриватБанк виплатити Коломойському 25 мільйонів

Він також зауважив, що голова Офісу президента України Андрій Богдан, якого також асоціюють з Коломойським, уже не є адвокатом останнього і "проводить самостійну політику".

"Він був адвокатом, формально. Як це можна коментувати? Він був адвокатом Коломойського... По-перше, він уже не адвокат Коломойського. Зараз він проводить самостійну політику. Якби він цього не робив, я думаю, що Президент Зеленський швидко би цю ситуацію виправив", - підкреслив Секретар РНБО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-