Зеленський у Канаді вшанував пам’ять жертв Голодомору

Зеленський у Канаді вшанував пам’ять жертв Голодомору

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський під час офіційного візиту до Канади поклав квіти до меморіалу жертвам Голодомору.
Як повідомляє кореспондент Укрінформу, разом із членами української делегації участь у церемонії також взяв міністр імміграції Канади Ахмед Хусен.

Президент України також відвідав у Торонто пересувну мультимедійну виставку про Голодомор, яка подорожує по Канаді в обладнаному за останнім словом техніки автобусі.

Під час відвідування меморіалу директор української католицької школи святого Димитрія передала Зеленському виготовлений учням плакат зі словами підтримки українським морякам, утримуваним в російському полоні.

“Діти підготували такий подарунок, адже для моряків дуже важливою є підтримка, важливо знати, що про них пам’ятають. Держава України і наш великий друг Канада робитимуть усе, аби наші хлопці якомога швидше повернулися додому”, - прокоментував Зеленський.

Читайте також: Зеленський пообіцяв діаспорі у Канаді захищати українську мову і курс до ЄС та НАТО

Як повідомлялося, Зеленський 1-3 липня із першим офіційним візитом у Канаді, в рамках якого він візьме участь у конференції щодо реформ в Україні. Зранку Президент вже провів зустріч із лідерами української громади Канади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-