Кубів - до євродепутатів: Повертаючи Росію до ПАРЄ, ви годуєте жадібного монстра

Кубів - до євродепутатів: Повертаючи Росію до ПАРЄ, ви годуєте жадібного монстра

Укрінформ
Євродепутати, які проголосували за повернення російської делегації у ПАРЄ, мають усвідомити, що кожна поступка “лише розпалює апетит” Росії, та створює проблему на майбутнє для сильної Європи.
Про це заявив на засіданні уряду перший віцепрем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"25 червня ПАРЄ відкрило Росії можливість повернутись до їхніх лав. Звертаюсь до кожної країни, яка підтримала повернення російської делегації в ПАРЄ - ви годуєте жадібного монстра, якому завжди буде мало. Кожна поступка лише розпалює апетит Росії. Сьогодні Європа не розуміє, що зробивши це рішення, вона створює проблему на майбутнє сильної Європи", - сказав Кубів.

Він також подякував тим країнам, які голосували проти повернення російської делегації до ПАРЄ.

Читайте також: Українська делегація не голосуватиме за генсека РЄ без санкцій проти Росії

Як повідомляв Укрінформ, 25 червня ПАРЄ ухвалила резолюцію, яка передбачає повернення Росії до Асамблеї без виконання міжнародних зобов’язань. Цього ж дня російські депутати з’явилися у ПАРЄ та були присутніми на засіданні. Делегація Верховної Ради України у Парламентській асамблеї на знак протесту на присутність російської делегації призупинила роботу у літній сесії, за виключенням розгляду повноважень російської делегації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-