Отруєння Ющенка: Смешко подав до суду позов проти Наливайченка

Отруєння Ющенка: Смешко подав до суду позов проти Наливайченка

Укрінформ
Голова всеукраїнської громадської організації "Сила і честь" Ігор Смешко позивається до екс-голови СБУ Валентина Наливайченка про захист честі, гідності та ділової репутації.

Відповідна позивна заява подана до Печерського районного суду Києва, повідомляє прес-служба партії у Facebook.

"У своїй заяві Ігор Смешко просить суд визнати недостовірною інформацію, яку Наливайченко озвучив в ефірі одного з українських телеканалів, а також зобов’язати відповідача виступити із спростуванням", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі нагадали, що у березні 2019 року Наливайченко заявив в одному з ток-шоу, що Ігор Смешко причетний до отруєння кандидата в президенти.

Читайте також: Партія Смешка оголосила першу десятку кандидатів

"Як доказ неправдивості цієї заяви, юристи Ігоря Смешка наводять у позові листи Генеральної прокуратури та Головного слідчого управління СБУ, в яких говориться, що Ігор Смешко ніколи не був і не є стороною у кримінальному провадженні про отруєння Віктора Ющенка у 2004 році, і підозра у вчиненні того злочину Ігорю Смешку ніколи не пред’являлася", - наголошується в повідомленні.

Зазначається, що у позовній заяві лідер партії "Сила і Честь" як відшкодування моральної шкоди вимагає від Наливайченка символічну грошову компенсацію – сума позову становить 1 гривню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-