Президент налаштований на продовження реформ для інтеграції України в ЄС

Президент налаштований на продовження реформ для інтеграції України в ЄС

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський разом з командою налаштований на імплементацію внутрішніх реформ, необхідних для інтеграції України в ЄС, зокрема на активізацію боротьби з корупцією.

Про це він заявив під час спільного прес-підходу з президентом Європейської ради Дональдом Туском у Брюсселі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Європейська інтеграція - це в першу чергу забезпечення системних внутрішніх змін у державі та імплементація реформ і зобов'язань, передбачених Угодою про асоціацію між Україною та ЄС... Я разом зі своєю командою налаштований впроваджувати реформи та змінювати на краще життя в нашій державі. Ініційовані мною дострокові вибори до Верховної Ради України покликані прискорити процес перезавантежання політичної системи в Україні, яка просякнута корупцією", - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський: Україна в ЄС – це смерть російського імперського проекту

У цьому контексті він акцентував, що окремим надважливим напрямком роботи президентської команди і його особисто буде активізація боротьби з корупцією, забезпечення ефективної роботи антикорупційних органів, судова реформа та створення електронного врядування.

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський 4-5 червня перебуває у Брюсселі із першим закордонним візитом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-