Порошенко назвав завтрашній візит Зеленського до Брюсселя символічним

Порошенко назвав завтрашній візит Зеленського до Брюсселя символічним

Відео
Укрінформ
П’ятий президент України Петро Порошенко назвав перший візит Президента Володимира Зеленського до Брюсселя символічним та побажав йому успіху.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Завтра відбудеться дуже важлива і символічна подія – перший візит новообраного Президента до столиці Європейського Союзу – Брюсселя. Для всієї України важливо, щоби окрім символів і розмов ми побачили чіткий зміст. Бо в Януковича теж було багато розмов про євроінтеграцію в той час, коли Україну насправді намагалися повернути в Російську імперію", - підкреслив Порошенко.

За його словами, йдеться про те, щоб зберегти напрацювання щодо чотирьох союзів України та ЄС – енергетичного, цифрового, митного, а головне – підтвердити чіткий план щодо вступу України в НАТО і Євросоюз.

Читайте також: Єлісєєв окреслив можливі питання до Зеленського на "оглядинах" у Брюсселі

Він укотре наголосив, що членство в НАТО – це безпека для країни і для громадян, це мир на умовах України. Натомість членство в ЄС – це дотримання прав людини і добробут кожного українця.

"Завтра важливий день. Тож я бажаю успіху і Україні, і її Президенту", - додав Порошенко.

Як повідомлялося, 4-5 червня відбудеться робочий візит Президента Володимира Зеленського до інституцій Європейського Союзу та НАТО у Брюсселі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-