Зеленський дасть велику прес-конференцію на 100 днів президентства

Зеленський дасть велику прес-конференцію на 100 днів президентства

Укрінформ
Володимир Зеленський планує дати велику прес-конференцію на 100 днів свого президентства, коли вже буде про що звітувати.

Про це новопризначений прес-секретар Президента Юлія Мендель сказала на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ви можете розраховувати на велику конференцію тоді, коли буде 100 днів президентства, тому що будуть певні результати напрацьовані", - сказала Мендель.

За її словами, Зеленський відкритий для ЗМІ і не намагається ховатися від журналістів, але й не ставить собі за мету "світитися перед камерами заради того, щоб перерізати десь стрічку на відкритті якогось дитсадка, тому що це не рівень Президента".

"Президент не ховається від медіа. Ми бачимо, що кожного тижня він з’являється на камери і кожного тижня він щось коментує. Я є додатковим елементом, оскільки він не може бути присутнім у декількох місцях", - додала прес-секретар.

Читайте також: Нова речниця Президента обіцяє журналістам часті брифінги

Мендель також прокоментувала ситуацію, коли в понеділок на брифінг Президента не змогли потрапити десятки журналістів. "Це не тому, що ми сидимо, як монстри, у тіні і хочемо заховатися від людей, які до нас прийшли. Насправді, ми це вже обговорили і намагаємося знайти якийсь механізм для того, щоб всі медіа могли потрапити", - додала вона.

Прес-секретар не виключила, що у майбутньому в АП діятиме така акредитація, як у Верховній Раді - це дало б змогу пришвидшити процес потрапляння журналістів у будівлю. "Але якщо за часів Президента Кучми було усього 50 журналістів, то зараз їх більше 300, і їх усіх вмістити сюди неможливо, якщо заходити", - зауважила вона.

Речниця також зазначила, що в АП розглядають можливість застосування інших каналів донесення інформації, бо це б дозволило новинам "розходитися швидше та ширше онлайн".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-