Президент підписав указ про призначення Юлії Мендель прес-секретарем

Президент підписав указ про призначення Юлії Мендель прес-секретарем

Укрінформ
На сайті глави держави з'явився указ про призначення Юлії Мендель прес-секретарем Президента України Володимира Зеленського.

Відповідний документ доступний за посиланням.

"Призначити Мендель Юлію Володимирівну прес-секретарем Президента України", - йдеться в указі №350/2019.

Раніше у понеділок, 3 червня, на Facebook-сторінці команди Зеленського з'явилося повідомлення, що переможницею конкурсу на посаду прес-секретаря Президента Володимира Зеленського стала журналістка Юлія Мендель.

У команді Зеленського поінформували, що в конкурсі взяли участь близько чотирьох тисяч осіб. У фінал вийшли троє претендентів, з якими особисто спілкувалися Президент Зеленський і члени команди з Адміністрації Президента.

Читайте також: Прес-секретарем Президента стала журналістка Юлія Мендель

Претендентам влаштували імпровізовану прес-конференцію з несподіваними запитаннями українською та англійською мовами. Оцінювалися розуміння політичного контексту в Україні та світі, стресостійкість, світоглядні позиції, почуття гумору та швидкість реакції.

Юлії Мендель 32 роки. Вона навчалася журналістики в Києві, брала участь у тренінгу для журналістів у Єльському університеті в США, працювала на телеканалах ICTV, «Еспресо-TV» та «Інтері». Кілька років як журналіст співпрацює з The New York Times. Писала для українського Forbes і американського Politico.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-