Кернес назвав ТОП-завдання партії «Довіряй ділам»

Кернес назвав ТОП-завдання партії «Довіряй ділам»

Укрінформ
У з'їзді партії «Довіряй ділам», співголовами якої обрали мерів Харкова і Одеси Геннадія Кернеса і Геннадія Труханова, взяли участь понад 5 тисяч осіб.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, делегатами з'їзду були мери міст з різних регіонів України, народні депутати та депутати органів місцевого самоврядування, керівники об'єднаних територіальних громад.

Як заявив Кернес на з'їзді, серед найближчих завдань його партії - «закінчити війну на Донбасі мирним шляхом», «визнати закон про українську мову дискримінаційним і привести його до євростандартів».

Співголова партії Труханов додав у свою чергу, що серед завдань партії - теж адміністративна реформа, підтримка децентралізації, створення вільних економічних зон, реформа ЖКХ, запровадження податкових канікул для бізнесу.

Планується, що другий етап об'єднавчого з'їзду партії "Довіряй ділам" відбудеться 9 червня в Одесі.

Читайте також: Кернес і Труханов очолили партію "Довіряй ділам"

Як повідомлялося, у Харкові активісти ряду партій і громадських організацій у неділю перед початком з'їзду партії "Довіряй ділам" біля Палацу спорту влаштували акцію протесту з «коридором ганьби» і розлили червону фарбу. На думку організаторів акції, цей з'їзд є спробою реваншу колишніх членів Партії регіонів.

Після цього частина учасників протесту попрямувала до пам'ятника радянському маршалу Георгію Жукову, розташованому неподалік від Палацу спорту, і знесла його, встановивши на постаменті прапор України.

У свою чергу Кернес заявив, пославшись на підтримку народного депутата Віталія Хомутинника, що пам'ятник Жукову буде відновлено коштом благодійного фонду "Відродження".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-