У Києві почався з'їзд партії Порошенка

У Києві почався з'їзд партії Порошенка

Фото
Укрінформ
У Києві розпочався з'їзд політичної партії "Європейська солідарність".
Захід проходить у “Мистецькому арсеналі”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

За попередньою інформацією, на з'їзді планується ухвалити рішення про участь політичної сили в позачергових виборах до Верховної Ради.

"Це політичний, кадровий з'їзд, на якому буде обговорюватися ідеологія політичної сили, перспективи її розвитку, плани участі в дострокових парламентських виборах, тому цей з'їзд набагато важливіший, аніж щодо висунення кандидатів", - сказав у коментарі кореспонденту Укрінформу заступник фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко.

Читайте також: Порошенко передасть волонтерам 1,75 мільйона, які виграв у ВВС

Участь у з'їзді беруть п'ятий Президент України Петро Порошенко, народні депутати з фракції "Блок Петра Порошенка, віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, віце-прем'єр-міністр Павло Розенко, перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко. Також, за словами першого віце-спікера, до роботи з'їзду долучиться й спікер українського парламенту Андрій Парубій.

З їзд партії Європейська солідарність/ Фото Володимира Тарасова

Як повідомлялося, заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Олексій Гончаренко зазначав, що 31 травня відбудеться "технічний" з'їзд партії, а кандидатів на позачергові парламентські вибори політсила висуватиме 6 червня.

24 травня на установчому з'їзді БПП партію "Блок Петра Порошенка "Солідарність" перейменували на "Європейську солідарність".

30 травня екс-президент України Петро Порошенко написав заяву про вступ до партії "Європейська солідарність" і отримав членський квиток.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-