Депутат Грановський заявив про вихід з

Депутат Грановський заявив про вихід з "БПП"

Укрінформ
Народний депутат Олександр Грановський заявив, що припинив членство в партії "Блок Петра Порошенка", яка минулого тижня була перейменована на "Європейську солідарність".

Про це він повідомив у середу в Facebook.

"Зважаючи на прийняте мною рішення про продовження свого самостійного політичного шляху, два дні тому припинив членство в партії "Блок Петра Порошенка". Це рішення, як і всі інші, абсолютно свідоме. Станом на цю хвилину, я не планую ставати частиною нового парламентського списку партії "Європейська солідарність» або ж користуватися партійною підтримкою цієї сили як самовисуванець", - відзначив він.

Грановський наголосив, що "не слід шукати якийсь складний підтекст в такому рішенні, бо його немає".

"Робота була важкою, рішення приймалися різні, обставини, частиною яких ми ставали, теж були часто неоднозначними. Як і будь-яка жива і досить активна людина, я не завжди поділяв рішення фракції, але командна гра тому так і називається - всі її члени повинні навчитися підставляти один одному плече. Ця парламентська каденція - перша в моєму житті, яка дала мені можливість краще зрозуміти себе і допомогла визначити життєві і політичні пріоритети", - заявив Грановський.

Читайте також: "Європейська солідарність" 6 червня назве кандидатів на вибори

Він також назвав своє рішення про продовження самостійного шляху "органічним і чесним".

"Якщо доля складеться так, що мною буде прийнято якісь інші нові рішення, негайно поінформую про це громадськість", - пообіцяв депутат.

Як повідомляв Укрінформ, політична партія "Європейська солідарність" 6 червня проведе з'їзд, на якому ухвалить рішення щодо висунення кандидатів від політичної сили на виборах до Верховної Ради. Крім того, 31 травня відбудеться "технічний" з'їзд партії.

24 травня з'їзд партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" прийняв рішення про перейменування цієї політичної сили. Відтепер партія називається "Європейська солідарність".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-