Зеленський повинен дати публічну оцінку заявам Коломойського про дефолт - БПП

Зеленський повинен дати публічну оцінку заявам Коломойського про дефолт - БПП

Укрінформ
Голова фракції "БПП" Артур Герасимов закликав Президента Володимира Зеленського дати публічну оцінку заявам бізнесмена Ігоря Коломойського щодо можливості дефолту України.

Про це повідомляє прес-служба політсили.

"Велику тривогу в суспільстві, серед інвесторів та підприємців викликають заяви головного спонсора пана Зеленського – Ігоря Коломойського про дефолт в Україні. П’ять надважких років команда Президента України Петра Порошенка працювала над тим, щоб не допустити дефолту, не допустити розвалу банківської та фінансової системи. Ми досягли економічної стабілізації і навіть початку зростання. І сьогодні ми вважаємо, що такі заяви, як мінімум, мають отримати офіційне роз’яснення новообраного Президента Володимира Зеленського", – заявив Герасимов у понеділок на засіданні Погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій та голів комітетів.

Він додав, що український народ має повне право почути офіційну позицію Зеленського з приводу заяв Коломойського.

Читайте також: Гройсман каже, що дефолт поверне країну у “буремні” 90-ті

Як повідомлялося, бізнесмен Ігор Коломойський в інтерв'ю виданню Financial Times виступив за оголошення Україною дефолту, вважаючи, що у цьому питанні потрібно брати приклад із Греції.

Зі свого боку, Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що в разі оголошення в Україні дефолту постраждають у першу чергу звичайні громадяни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-