Джуліані звинуватив Йованович в інформаційній кампанії проти Трампа

Джуліані звинуватив Йованович в інформаційній кампанії проти Трампа

Укрінформ
Особистий юрист президента Трампа Руді Джуліані звинуватив колишнього посла США в Україні Марі Йованович у "пошуці брудної інформації та фабрикації її проти людей, зайнятих у президентській кампанії Трампа".

Про це він повідомив в інтерв'ю Цензор.НЕТ.

"Все, що я можу сказати, - це те, що я про неї чув. А саме - що її посольство було надто замішане в пошуці брудної інформації та фабрикації її проти людей, зайнятих у кампанії Трампа. Ще вони були щільно залучені для допомоги (американському фінансисту - ред.) Соросу (включаючи блокування одного з кейсів, який міг би йому зашкодити), в цій справі представником були вона та Джордж Кент. Власне, вони й підготували всю цю історію зі спеціальним прокурором (для проведення незалежного розслідування зв'язків членів передвиборчого штабу Трампа з Росією. - ред.)", - сказав Джуліані.

За його словами, це було до того, як Йованович "отримала свою винагороду у вигляді посади посла".

Читайте також: Йованович поділилася спогадами про роботу в Україні

"І вони все це звели до одного, а потім використовували як спосіб захистити Сороса, що виглядає жахливо. Адже якщо ми читаємо вам лекції по корупцію, то не можна, щоб на цьому тлі у нас сидів наш власний корупціонер", - заявив юрист Трампа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-