Коломойський заявив, що дружить з Тимошенко і допомагатиме їй на виборах

Коломойський заявив, що дружить з Тимошенко і допомагатиме їй на виборах

Укрінформ
Бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що дружить з Тимошенко і має намір допомагати їй на парламентських виборах. Зокрема, запропонує невисокі ціни на рекламу на телеканалі "1+1".
Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді".

"Ми з нею в нормальних відносинах ... Ми з нею друзі, добре. Раз вона назвала мене другом, значить, ми з нею друзі", - сказав Коломойський, коментуючи аудіозапис, на якому Тимошенко вітає його з днем народження і називає другом.

Відповідаючи на питання, чи нормально він спілкується з Тимошенко після президентських виборів, олігарх сказав: "Так, і будемо допомагати їй на парламентських виборах".

Читайте також: Луценко заявив, що сам на сам з Коломойським "пити каву" не буде

Коломойський також пояснив, що буде допомагати Тимошенко, тим, що "ціни на рекламу будемо намагатися робити прийнятні для всіх", тому що її партія є не дуже багатою.

Він також припустив, що у Олега Ляшка після президентських виборів теж буде не дуже багата партія, тому що "від нього пішов головний спонсор ... начальник штабу Зінченко".

"І якщо у нього матеріальне становище похитнеться, ми будемо намагатися теж ...", - сказав Коломойський.

Бізнесмен додав, що перед президентськими виборами "1 + 1" знизив ціни на рекламу, щоб всі мали можливість "потрапити на телеекран".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-