Луценко заявив, що сам на сам з Коломойським

Луценко заявив, що сам на сам з Коломойським "пити каву" не буде

Укрінформ
Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що ще не зустрічався з олігархом Ігорем Коломойським, і якщо така зустріч буде потрібна, то наодинці з Коломойським він перебувати не буде.

Про це Луценко заявив у інтерв'ю "Ліга.нет".

"Каву п'ю 12 разів на день, але з Коломойським не пив. Якщо треба буде, поспілкуємось, немає проблем. На цей момент пан Коломойський не є підозрюваним чи обвинуваченим, а тому у певних обставинах може спілкуватися з генпрокурором", - сказав Луценко.

Він наголосив, що має правило: якщо до нього приходять депутати, адвокати або просто люди, на яких є кримінальне провадження, він ніколи з ними сам на сам не проводить розмов, бо важливо, щоб був свідок.

Читайте також: За посаду генпрокурора "прогинати хребта" не буду - Луценко

"Закон не забороняє приймати один на один, але це професійна етика. Не зустрічайся один на один, принаймні у кабінетах. Пам'ятаю, мене призначили генпрокурором, я зайшов у кафе на Подолі, а на зустріч двоє чоловіків, як потім виявилося – це були "діамантові прокурори". Думаю, боронь Боже, ще б сфотографували. Тому, якщо буде необхідна зустріч (з Коломойським - ред.), то один на один каву з ним пить я не буду", - підкреслив Луценко.

Фото: Ельдар Сарахман, Українська правда

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-