Кортеж Коломойського вже тричі прибував до Юлії Тимошенко - “Схеми”

Кортеж Коломойського вже тричі прибував до Юлії Тимошенко - “Схеми”

Відео
Укрінформ
Після повернення в Україну олігарха Ігоря Коломойського його кортеж тричі їздив додому до лідера партії “Батьківщина” Юлії Тимошенко.

Про це йдеться у матеріалі програми «Схеми: корупція в деталях» «Коломойський повертається».

Видання зазначає, що у ніч на 16 травня приватний літак з Ізраїлю сів у аеропорту Дніпра, а на борту літака був Коломойський.

“18 травня знімальна група помітила численну охорону олігарха біля його офісу. Із паркінгу офісного центру виїхав BMW – із номерними знаками, яких немає в реєстрі автовласників. Це може свідчити про те, що це або номери прикриття, або ж – підроблені. Слідом за авто виїхав мікроавтобус охорони – той самий, який зареєстрований на компанію з орбіти Ігоря Коломойського. ​Автівки попрямували Обухівською трасою – і повернули на дамбу в елітне селище Козин. ​Згодом вони заїхали в котеджне містечко «Срібна затока», де мешкає лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко”, - уточнюється у повідомленні.

За даними видання, біля шлагбаума чатувало авто охорони. Біля воріт Тимошенко, як зазначають “Схеми”, була припаркована та ж BMW, яка виїжджала з офісу Коломойського, і авто супроводу самої Тимошенко. Як зазначають “Схеми”, це з високою вірогідністю свідчить про те, що на той момент Тимошенко була вдома. “Автівки перебували в котеджному містечку близько години, а згодом виїхали на Обухівську трасу й повернулися до офісу Коломойського”, - уточнюється у повідомленні.

“Увечері 21 травня кортеж олігарха Коломойського знову попрямував за місто – повернув за дамбу та знову заїхав до котеджного містечка «Срібна затока», де мешкає лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко”, - йдеться у матеріалі.

Зазначається, що надвечір 22 травня журналісти знову помітили авто супроводу Коломойського, яке знову було припарковане біля заїзду до котеджного містечка, де мешкає Юлія Тимошенко”, і “за 10 хвилин із воріт маєтку Тимошенко виїхала вже добре відома журналістам автівка олігарха Ігоря Коломойського”.

Читайте також: Тимошенко передала Президенту документи, що дозволяють знизити тарифи

Сама Тимошенко, на запитання про причини візитів кортежу Коломойського до її маєтку, зазначила, що «навряд чи він відвідував». Також Тимошенко не відповіла журналістам на запитання, чи зустрічалася вона з Коломойським після його приїзду до України, і чи обговорювала вона із ним своє потенційне призначення на посаду прем’єр-міністра або спікера Верховної Ради.

За даними видання, кортеж Коломойського нібито також приїжджав до будинку у Козині, яким нібито користується нардеп Олександр Грановський. Сам нардеп заперечив, що в нього є будинок за містом.

У свою чергу Коломойський у коментарі “Схемам” заперечив факт зустрічей з Тимошенко та Грановським і назвав те, що побачили журналісти, – «інсценуванням».

“У зв’язку з відкритим стеженням, яке організовують журналісти після мого приїзду в Україну, я продумав систему їхньої дезорієнтації. Коли мені потрібно кудись їхати, я відправляю свою основну машину BMW – номери ви знаєте – з автівкою супроводу за адресами відомих публічних осіб. Зокрема, за адресою пані Тимошенко. Тричі. У цей час я виїжджаю на інших авто, які ви не знаєте, і їду на потрібні мені зустрічі. З трьох поїздок моїх авто за адресами пані Тимошенко жодної зустрічі не було. Про пана Грановського – теж ні. У мене є цілий перелік адрес публічних осіб – тож ви дивіться уважно, хто їздить у авто. Я машину завжди заповнюю повністю – завжди сидять чотири людини: водій і ще троє. Перепрошую, але кожен грає у свою гру”, - зазначив Коломойський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-