Стефанчук пояснив, чому довго не вносили у Раду законопроект про вибори

Стефанчук пояснив, чому довго не вносили у Раду законопроект про вибори

Укрінформ
Представник Президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук пояснив чому законопроект № 10319 "Про внесення змін до деяких законів України у зв’язку зі зміною виборчої системи для виборів народних депутатів України" потребує більше часу для реєстрації.

Про це він сказав журналістам у кулуарах парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Питання були такі, що цей законопроект мав дуже багато технічних нюансів, щоб поприбирати їх із кожної сторінки - це 330 сторінок дрібного тексту. Не тому, що там щось концептуально змінювалося, а було багато техніко-юридичних поправок для того, щоб заборонити одномандатні округи, які прописані фактично в кожній статті - їх треба було вийняти. І ось ці речі, пов’язані з дріб’язковими витягами з тіла закону, потребували трошки більше часу, ніж ми сподівалися. Але ми внесли цей законопроект і отримали відповідь від парламенту", - зазначив Стефанчук.

Читайте також: Жоден із законопроектів Зеленського не включили до порядку денного Ради

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада не змогла в середу включити в порядок денний президентський законопроект № 10319 "Про внесення змін до закону "Про вибори народних депутатів України". За включення документа в порядок денний проголосували 92 народні депутати за мінімально необхідних 226.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-