НФ вважає, що Зеленський має пояснити повернення представників влади Януковича

НФ вважає, що Зеленський має пояснити повернення представників влади Януковича

Укрінформ
У фракції “Народного фронту” вважають, що Президент Володимир Зеленський має надати публічні пояснення щодо того, які існують домовленості, що дають змогу повернутися в Україну представникам влади часів Віктора Януковича.

Про це сказав голова фракції Максим Бурбак на позачерговому засіданні парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Тріумфальне повернення в Україну представників влади Януковича викликає стурбованість і обурення у суспільстві. Ми вважаємо, що Президент має надати публічне пояснення, які і з ким домовленості запалюють "зелене світло" на повернення цих людей”, - заявив Бурбак.

Водночас він наголосив, що Президент Зеленський “пішов шляхом тотальної конфронтації з Конституцією, парламентом і урядом”.

“Абсолютно непояснювана логіка Президента, який спочатку підписує антиконституційний указ про розпуск парламенту, а сьогодні просить прийти і проголосувати”, - заявив лідер фракції “Народного фронту”.

Читайте також: Хорошковський повернувся в Україну – "Схеми"

Як повідомлялося, 20 травня під час інавгураційної промови Президент Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради.

21 травня він звернувся до Голови Верховної Ради Андрія Парубія з проханням скликати позачергове пленарне засідання Верховної Ради України у середу, 22 травня, та включити до порядку денного розгляд питань стосовно внесення змін до законів "Про вибори народних депутатів України" та "Про публічні закупівлі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-