Ляшко приїхав до Зеленського велосипедом

Ляшко приїхав до Зеленського велосипедом

Фото, відео
Укрінформ
Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко приїхав до Адміністрації Президента на консультації з приводу розпуску Верховної Ради велосипедом.
Перш ніж підійти до журналістів, він покатався на велосипеді на площі перед АП, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Проводити парламентські вибори, не змінивши систему, - це обман українців. Тому що знову прийдуть мажоритарники, які за 2 млн дол. куплять мандати і потім будуть відбивати гроші”, - заявив Ляшко представникам ЗМІ перед початком зустрічі в АП.

Він сказав, що має намір висунути Президенту ряд умов. Зокрема, щодо зміни виборчої системи та проведення референдуму про скорочення чисельності народних депутатів України до 250-ти.

Крім того, за словами Ляшка, Радикальна партія вимагатиме скасування Президентом рішення уряду про підвищення цін на газ та ініціюватиме перегляд меморандуму із Міжнародним валютним фондом для того, щоб знизити ціну на газ.

Ляшко висловив сподівання на те, що поки від перебуватиме у будівлі АПУ, його велосипед не вкрадуть. Водночас він дозволив журналістам покататися на ньому з умовою, що згодом велосипед поставлять на місце.

Читайте також: Фракція Ляшка - проти інавгурації 19 травня

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський під час інавгураційної промови 20 травня оголосив про розпуск Верховної Ради.

Пізніше глава держави призначив на 21 травня на 10.00 зустріч із керівництвом Верховної Ради та лідерами депутатських фракцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-