Світові лідери вітають Зеленського

Світові лідери вітають Зеленського

Оновлюється
Укрінформ
Світові лідери вітають нового Президента України зі вступом на найвищу державну посаду та бажають успіхів у служінні українському народу.

Королева Великої Британії Єлизавета ІІ надіслала свої найкращі побажання новому Президенту України Володимиру Зеленському.

Про це повідомляє посольство Великої Британії в Україні у Twitter.

“Сьогодні, з нагоди інавгурації, Її Величність Королева Великої Британії надіслала свої найкращі побажання новому Президенту України Володимиру Зеленському”, - йдеться у повідомленні.

                                                                  * * *

Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей привітала з інавгурацією Президента України Володимира Зеленського та висловила сподівання на подальшу співпрацю між двома країнами.

Про це вона написала у Twitter.

“Вітаю Володимира Зеленського з його інавгурацією як Президента України. Велика Британія продовжить підтримувати реформи, безпеку й процвітання України. Я з нетерпінням чекаю на подальшу тісну співпрацю з вами та вашою адміністрацією ”, - написала Мей.

* * *

Президент Литви Даля Грібаускайте зустрілася з Президентом України Володимиром Зеленським і побажала йому удачі.

Про це вона написала у Twitter.

"Великий рівень довіри означає велику відповідальність. Удачі Президенту Володимиру Зеленському під час служіння українському народові", - зазначила Грібаускайте.

* * *

Віце-прем'єр Болгарії Маріяна Ніколова від імені голови уряду Бойка Борисова побажала Володимиру Зеленському успіхів у діяльності на посту президента, висловивши надію на подальшу двосторонню плідну співпрацю на благо українського та болгарського народів.

«Традиційні добрі відносини між Болгарією і Україною мають глибоке коріння і вступають на солідну основу», - заявила болгарська віце-прем'єр.

Новий глава Української держави, в свою чергу, запевнив у послідовності відносин між двома країнами не тільки на рівні політичного і економічного діалогу, але і в сфері захисту прав громадян болгарської національності, які проживають в Україні.

                                                               * * *

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян надіслав вітальне послання Президенту України Володимиру Зеленському в зв'язку зі вступом на посаду.

"Щиро вітаю Вас зі вступом на посаду Президента України", - йдеться в документі.

Пашинян також підтвердив своє запрошення українському Президенту відвідати Вірменію.

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський вранці 20 травня склав присягу у Верховній Раді. Він був обраний на пост глави держави у другому турі виборів 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-