Зеленський: Кожен з нас є президентом і кожен з нас несе відповідальність за країну

Зеленський: Кожен з нас є президентом і кожен з нас несе відповідальність за країну

Укрінформ
Кожен з українців є президентом у своїй країні і кожен відтепер несе відповідальність за свою державу.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у своїй інавгураційній промові у сесійній залі Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я зрозумів, що це істина, тому що кожен з нас Президент. Не 73 відсотки, що за мене голосували, а всі 100% українців. Це не моя, а наша спільна перемога. І це наш спільний шанс, за який ми несемо спільну відповідальність. І щойно не тільки я складав присягу, а кожен з нас поклав руку на Конституцію і кожен з нас присягнув на вірність Україні", - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський склав присягу Президента України

За його словами, кожен українець відсьогодні несе відповідальність за свою країну, яку ми залишаємо дітям. "Кожен з нас на своєму місці зможе зробити все для розвитку України. Європейська країна починається з кожного. Ми обрали шлях до Європи, але вона не десь там, а вона в серці. І коли Європа буде ось тут, то вона буде в Україні. І це наша спільна мрія", - наголосив Президент.

Він також заявив, що віднині і біль України також є спільнем болем кожного з нас: і біль за загиблих на Донбасі, і за переселенців, і за тих, хто втратив власний дім.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-