Рівень іноземного представництва на інавгурації Зеленського

Рівень іноземного представництва на інавгурації Зеленського "більш ніж достойний" — МЗС

Укрінформ
Рівень іноземного представництва на інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського "більш ніж достойний" з огляду на те, що підготовка тривала лише три дні.

Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін у понеділок в ефірі програми "Сніданок з "1+1", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вважаю, що рівень (іноземного представництва - ред.), може, й не суперовий, але, враховуючи, що на підготовку (інавгурації - ред.) було три дні, більш ніж достойний. Люди ж, як правило, планують (візити — ред.) за три місяці, а не за три дні, як у нас... Тому насправді інтерес до нового президента є дуже великим, у нього буде найближчим часом дуже багато важливих контактів - я свідомо не буду їх розкривати", - сказав Клімкін.

Читайте також: Зеленський прибув до Ради для складання присяги

У відповідь на запитання ведучих, чи було б більше іноземних гостей, якби інавгурацію призначили на 19 травня, як пропонував Зеленський, міністр зауважив, що насправді її краще було б влаштувати і в неділю, а з датою визначитися раніше.

"Ну що, ми не могли цього зробити? Я вважаю, що ми маємо робити, як в усіх цивілізованих країнах - подивіться, в яких країнах останнім часом інавгурації влаштовували за три дні. Але все буде нормально. Інавгурація - це символічний крок, а потім буде реальна робота", - зазначив Клімкін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-