Під Радою чекають на інавгурацію Зеленського

Під Радою чекають на інавгурацію Зеленського

Укрінформ
Новообраний Президент України Володимир Зеленський сьогодні о 10.00 складе присягу на вірність українському народові на урочистому засіданні Верховної Ради.

Під Верховною Радою України чекають на початок церемонії інавгурації новообраного Президента України Володимира Зеленського.

Як передбачає Регламент, урочисте засідання парламенту з приводу складення новообраним Президентом присяги відкриває Голова Верховної Ради, а в разі його відсутності - його перший заступник чи заступник.

Згідно з програмою, о 10.00 Зеленський братиме участь в Урочистому засіданні Верховної Ради України з нагоди складення присяги Президентом України Українському народові.

З 11.05 до 11.20 у Маріїнському палаці у нього запланована участь у церемонії представлення командувачів видами Збройних сил України та у церемонії підняття Державного Прапора України.

З 11.20 до 11.50 Президент Зеленський та пані Олена Зеленська вітатимуть глав іноземних делегацій у Маріїнському палаці.

Читайте також: Інавгурація Зеленського: киян попередили про обмеження руху

Потім, до 13.30 очільник держави прийматиме глав іноземних делегацій з нагоди вступу на посаду Президента України. А з 14.30 у нього заплановані двосторонні зустрічі з главами іноземних делегацій в Адміністрації Президента України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-