Зеленський приїхав на репетицію інавгурації - ЗМІ

Зеленський приїхав на репетицію інавгурації - ЗМІ

Укрінформ
Новообраний Президент Володимир Зеленський бере участь у репетиції інавгурації, яка запланована на понеділок, 20 травня.
Про це повідомляє Громадське.

"В урядовому кварталі Києва проводять репетицію інавгурації обраного президента Володимира Зеленського. До будівлі парламенту нікого не пускають.... У репетиції церемонії бере участь сам Зеленський", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що правоохоронці обмежили рух транспорту в урядовому кварталі і доступ до Ради ввечері 19 травня. Водночас доступ до Маріїнського парку правоохоронці не обмежували, хоча його територію також охороняють.

Читайте також: Під Верховною Радою проводять репетицію інавгурації

Як повідомляв Укрінформ, під Верховною Радою проходить репетиція інавгурації новообраного Президента України Володимира Зеленського. Між Маріїнським парком і самою будівлею парламенту встановлено жовто-блакитний паркан, а перед Маріїнським палацом і Верховною Радою змонтовано два великі екрани, на яких транслюватиметься церемонія інавгурації.

Як відомо, новообраний Президент Володимир Зеленський складе присягу на вірність Українському народові на урочистому засіданні Верховної Ради 20 травня. Початок інавгурації — о 10.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-