Лещенко каже, що не отримував повісток від САП і проситься на допит

Лещенко каже, що не отримував повісток від САП і проситься на допит

Укрінформ
Народний депутат Сергій Лещенко, проти якого САП порушила кримінальну справу за фактом можливого отримання хабара на купівлю квартири, вимагає викликати його на допит і зазначає, що ще не отримував повісток.

Про це Лещенко розповів журналістам під час брифінгу в четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вимагаю провести мій допит. Якщо в них є виклик на сьогодні - нехай повідомлять, куди йти, якщо в них є виклик на завтра - нехай повідомлять, куди йти. На сьогоднішній день жодних повісток я не отримував", - сказав Лещенко.

Він знову наголосив, що подає до суду на САП "у зв'язку з поширенням ними фейкової, недостовірної інформації".

"Вони як ніхто інший, знають, що у справі щодо квартири вже давно є рішення судів, які закрили всі ці провадження, вже давно є рішення самої Генеральної прокуратури про закриття справи у зв'язку з відсутністю події злочину", - зазначив Лещенко.

Читайте також: Лещенко готовий позбутися недоторканності та подає позов на САП

Також депутат заявив, що вимагає від генерального прокурора та його заступника, керівника САП Назара Холодницького негайно внести подання про зняття з нього депутатської недоторканності.

На думку Лещенка, вони роздмухують скандал, щоб "триматися за посади".

Як повідомляв Укрінформ, Лещенко під час брифінгу у вівторок заявив, що вимагає від генпрокурора Луценка негайно внести подання і зняти з нього депутатську недоторканність, провести це розслідування ( у справі Манафорта - ред.) у максимально стислі терміни і не створювати з цього політичне шоу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-