Лещенко готовий позбутися недоторканності та подає позов на САП

Лещенко готовий позбутися недоторканності та подає позов на САП

Укрінформ
Нардеп Сергій Лещенко закликав генпрокурора внести на нього подання до парламенту на зняття депутатської недоторканності.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook у відповідь на інформацію Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про порушену відносно нього кримінальну справу.

"Історія повторюється, але тепер у вигляді трагіфарсу. Два дні тому горе-прокурор Луценко обіцяв мені підозру за справу Манафорта. Сьогодні він оголошує про відкриття кримінальної справи... за отримання хабара у вигляді квартири. Мені вже самому цікаво, куди далі заведе його фантазія", - написав Лещенко.

"Я повторно закликаю Луценка - негайно вносить подання до парламенту про зняття з мене депутатської недоторканності. Обирайте самі, по якій справі - по Манафорту, по квартирі, за незаконну критику генпрокурора або його кума і начальника Порошенка", - додав нардеп.

Читайте також: САП відкрила справу на Лещенка та викликала на допит

Він зазначив, що сам готовий голосувати за зняття з себе недоторканності. Водночас історія з квартирою, на переконання нардепа, закінчилася два роки тому рішенням суду, а також закриттям провадження самою прокуратурою за статтею "відсутність події злочину".

Крім того, він заявив, що подає позов на САП про захист честі та гідності.

Раніше у САП заявили, що порушили кримінальну справу стосовно нардепа Лещенка за фактом можливого отримання хабара на купівлю квартири.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-