Експерти команди Зеленського зустрічалися з представниками України в ТКГ - Геращенко

Експерти команди Зеленського зустрічалися з представниками України в ТКГ - Геращенко

Укрінформ
Експерти команди новообраного Президента України Володимира Зеленського мали зустрічі з представниками України у тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на сході України.

Про це сказала перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко під час презентації звіту про свою діяльність на посаді Уповноваженого Президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Що стосується команди новообраного президента, за моєю інформацією, експерти команди мали певні зустрічі, скажімо так, з нашими представниками у тристоронній контактній групі. Я хочу ще раз сказати, що, звичайно, всю інформацію ми не просто передамо, ми вважаємо, що все, чим ми можемо допомогти звільнити кожну українську людину, ми це зробимо”, - сказала Геращенко, відповідаючи на запитання журналістів.

Вона також нагадала, що сьогодні написала заяву Президенту України Петру Порошенку з проханням звільнити її з посад уповноваженого президента Порошенка з мирного врегулювання ситуації на Донбасі та представника України в гуманітарній підгрупі.

Читайте також: Геращенко йде з Тристоронньої контактної групи - вже написала заяву

“Я вважаю, що 5 років — це дуже великий термін, коли ти займаєшся такими важкими темами. Є і внутрішнє вигорання, є і психологічно дуже непроста історія. І я думаю, що буде дуже правильно, якщо я всім подякую за співпрацю і займатимуся питаннями захисту національних інтересів України як депутат Верховної Ради України, а потім побачимо”, - сказала Геращенко.

На уточнююче запитання, чи відомо їй, хто може претендувати на ці посади, відповіла: “Шановні колеги, мені відомо тільки те, за що я вам сьогодні розповіла, а якби і було відомо, то думаю, що кожен має в міру своїх повноважень презентувати ту інформацію, яку він має презентувати”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-