Джуліані звинуватив Йованович у дезінформації влади України

Джуліані звинуватив Йованович у дезінформації влади України

Укрінформ
Адвокат Дональда Трампа Рудольф Джуліані звинуватив Посла США в Україні Марі Йованович у тому, що вона надавала владі України недостовірну інформацію.

Про це адвокат заявив в інтерв'ю власкору телеканалу "Інтер" у США Дмитру Анопченку, яке журналіст розмістив на своїй сторінці Facebook.

«...Частиною проблеми, яку створили для нас тут, у США, була посол (Марі Йованович - ред.), яку зараз усунули. І вона була частиною всіх цих зусиль проти президента Трампа. Приблизно рік тому один із конгресменів розповів, що вона запевняє українських чиновників - мовляв, на президента Трампа чекає імпічмент. І це - брехня. Президент визнаний повністю невинним. Ніяких зв'язків із росіянами, ніяких доказів, що щось взагалі було. Ніяких доказів перешкоджання правосуддю. І зараз настав час розслідувати дії демократів - а яким чином вони все це створили?» І вона була, як кажуть, «по той бік». Були випадки надання недостовірної інформації українській владі. Така протидія політиці президента Трампа!», - заявив Джуліані.

Читайте також: Джуліані: На Зеленського впливають люди, які виступали проти Трампа

Як повідомляв Укрінформ, особистий адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані раніше заявляв про свій намір відвідати Київ для зустрічі з новообраним президентом України Зеленським, щоб переконати українську владу розпочати розслідування, пов'язане з інтересами президента США Дональда Трампа про втручання РФ у президентські вибори 2016 року. Згодом Джуліані скасував свій візит до Києва.

Як заявив адвокат, його попередили, що приїхавши в Україну він "потрапить у середовище людей, які є ворогами президента, а в деяких випадках - ворогами Сполучених Штатів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-