Джуліані: На Зеленського впливають люди, які виступали проти Трампа

Джуліані: На Зеленського впливають люди, які виступали проти Трампа

Укрінформ
Новообраний президент України Володимир Зеленський знаходиться під впливом людей, які відкрито виступали проти чинного президента США Дональда Трампа.
Про це адвокат Трампа Рудольф Джуліані заявив в інтерв'ю власкору телеканалу "Інтер" у США Дмитру Анопченку, яке журналіст опублікував у себе в Facebook.

"...Обраний президент Зеленський зараз знаходиться в руках людей, які дуже серйозно виступали проти президента Трампа. Це вони організовували витоки в The New York Times. Це вони, ймовірно, налаштовані створювати проблеми для президента. Я раніше вже заявляв - було б до кінця правильним, якщо обраний президент організовує розслідування - і зробить це відкрито - з приводу, назвемо це так, змови - в якій брали участь певні українські чиновники, і до якої були причетні американці, включаючи представників Національного комітету Демпартії США, Гілларі Клінтон, і, на жаль, наше американське посольство в Україні. Вони дозволили корупційний обмін інформацією, яка шкодила кандидату Трампу і його кампанії", - цитує Джуліані коренспондент.

Джуліані також підтвердив, що дійсно збирався в Україну в понеділок-середу, але скасував поїздку, оскільки виявив, що "обраний президент оточений людьми, в яких є історія нечесного ставлення до президента США, зокрема, йдеться про події 2016-го року".

Один з таких людей, за словами адвоката, викритий в тому, що незаконно сприяв і допомагав передвиборній кампанії опонентки президента Трампа - Гілларі Клінтон.

"І ці люди - серед його ключових радників. І коли я це виявив - я сказав про це відкрито. Щоб тут, у Сполучених Штатах, розуміли ситуацію в Україні", - заявив Джуліані.

Читайте також: Байден назвав "неприйнятною" відправку Джуліані в Україну

Як повідомляв Укрінформ, особистий адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані раніше заявляв про свій намір відвідати Київ для зустрічі з новообраним президентом України Зеленським, щоб переконати українську владу розпочати розслідування, пов'язане з інтересами президента США Дональда Трампа про втручання РФ у президентські вибори 2016 року . Згодом Джуліані скасував свій візит до Києва.

Як заявив адвокат, його попередили, що приїхавши в Україну він "потрапить у середовище людей, які є ворогами президента, а в деяких випадках - ворогами Сполучених Штатів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-