Тимошенко визначила два виклики, які стоять перед Радою

Тимошенко визначила два виклики, які стоять перед Радою

Укрінформ
Перед Верховною Радою нині стоять два виклики: визначити дату інавгурації новобраного президента, а також стати частиною змін та руху країни вперед.

Про це голова фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила парламентської трибуни у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Тимошенко сказала, що її фракція підтримає будь-яку дату інавгурації, але перед парламентом зараз стоїть не тільки це питання.

"Питання стоїть про інше - чи буде парламент гирями на тих можливих змінах, які очікують люди, і буде далі проводити лобістські закони, як це прописано на цей тиждень, або стане поряд з Президентом, якого обрали лише для того, щоб змінити уряд на базі нової коаліції і створити план змін, який потрібно негайно проводити в країні", - сказала вона.

Читайте також: Раді пропонують вже у п’ятницю провести інавгурацію Зеленського

Лідер "Батьківщини" закликала всі фракції до консультацій щодо створення нових коаліції та уряду, а також національної комісії з розслідування корупції на найвищому посадовому рівні.

"Або парламент стане частиною змін і частиною руху вперед, або цей парламент не має права на життя. І тому висновок робити парламенту", - перед парламентом зараз стоїть іще один виклик - заявила Тимошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-