Самопоміч не проти дострокових виборів Ради - Садовий

Самопоміч не проти дострокових виборів Ради - Садовий

Укрінформ
Об’єднання “Самопоміч” підтримує позицію новообраного президента Володимира Зеленського щодо проведення інавгурації 19 травня.
Про це лідер політичної сили Андрій Садовий написав у своєму блозі на сайті УП.

“Самопоміч" підтримає ту дату, яку запропонує новообраний Президент. Не бачимо жодних причин для затягування”, - зазначив Садовий.

За його словами, політична сила не проти дострокових виборів, оскільки вважає, що коаліції реально нема. “Але на нові вибори варто йти з новими виборчими правилами. Зміни так зміни”, - додав політик.

Читайте також: Садового обрали лідером Самопомочі ще на три роки

Садовий також повідомив пріоритети "Самопомочі" в парламенті на найближчий час. Зокрема, об’єднання виступатиме за зміну закону про вибори (відкриті списки і ліквідація мажоритарки), а також за ліквідацію депутатської недоторканності.

Як повідомляв Укрінформ, 10 травня новообраний президент Володимир Зеленський звернувся до народних депутатів України з вимогою призначити інавгурацію на 19 травня.

До Верховної Ради внесено кілька постанов щодо дати проведення інавгурації Зеленського. Народні обранці пропонують призначити її на 19, 20 травня або 1 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-