Самопоміч підтримає інавгурацію Зеленського 19 травня

Самопоміч підтримає інавгурацію Зеленського 19 травня

Укрінформ
Голова фракції Об'єднання Самопоміч Олег Березюк заявив, що не бачить сенсу не підтримувати постанову про інавгурацію новообраного президента України Володимира Зеленського 19 травня.

Про це він сказав журналістам перед початком 18 звітного з'їзду Об'єднання Самопоміч, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Є безсенсовним цього не підтримувати", - сказав Березюк, відповідаючи на запитання журналістів, чи підтримає Самопоміч постанову про проведення інавгурації новообраного президента України 19 травня.

Водночас Березюк наголосив, що "новообраний президент України отримав довіру своїх виборців, з небувалим результатом переміг на виборах, давши ті чи інші обіцянки".

"Треба якнайшвидше дати йому можливість ці обіцянки почати виконувати, тому що він за них несе відповідальність. В цьому моя позиція і позиція політичної сили — якнайшвидше", - сказав Березюк.

Щодо можливого дострокового розпуску парламенту політик сказав : "він або буде, або не буде , і це не має ніякого принципового значення на сьогоднішній день".

Читайте також: Гройсман готовий очолити уряд і після парламентських виборів

Як повідомляв Укрінформ, до Верховної Ради внесено 5 постанов щодо дати проведення інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського. Народні обранці пропонують призначити її на 19, 20 травня або 1 червня.

10 травня Зеленський через Facebook звернувся до народних депутатів України з вимогою призначити його інавгурацію на 19 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-