Фріланд - Порошенку: Ваша підтримка демократії та мирна передача влади є пам'ятними

Фріланд - Порошенку: Ваша підтримка демократії та мирна передача влади є пам'ятними

Укрінформ
Підтримка Президентом України Петром Порошенком демократії в Україні та забезпечення мирної передачі влади є визначним досягненням.
Таку думку після завершення зустрічі із Петром Порошенком висловила у Facebook міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд. “Була рада знову зустрітися із президентом Порошенком, з яким Канада тісно співпрацювала протягом останніх п’яти років. Ваша підтримка демократії в Україні та мирна передача влади є пам’ятними”, - зазначила Фріланд

Вона додала, що Канада “й надалі підтримуватиме Україну на шляху до більш успішного майбутнього”.

Читайте також: Фріланд та Клімкін обговорили конференцію щодо реформ в Україні

Фріланд перебувала в Україні з одноденним візитом, під час якого, окрім Петра Порошенка, зустрілася також із Володимиром Зеленським, Андрієм Парубієм та Володимиром Гройсманом.

“У Києві поговорила із українським Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом про конференцію щодо реформ в Україні, а також про те, як Канада може й надалі тісно співпрацювати із Україною, під час втілення нею важливих економічних та демократичних реформ”, - зазначила Фріланд у Facebook.

Як повідомлялося, на початку липня у Торонто пройде щорічна конференція із питань реформ в Україні. У 2018 році подібний захід відбувся у Копенгагені, а в 2017-ому - в Лондоні. Головна мета конференції - ознайомити міжнародних партнерів зі здобутками України у проведенні системних реформ, а також окреслити подальші напрямки взаємодії та практичної допомоги Україні на цьому шляху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-