Уряд співпрацюватиме з новим президентом щодо реформ – віце-прем'єр

Уряд співпрацюватиме з новим президентом щодо реформ – віце-прем'єр

Укрінформ
Кабмін очікує співпраці й повної взаємодії від новообраного Президента України Володимира Зеленського щодо імплементації реформ та курсу на європейську і євроатлантичну інтеграцію.

Про це заявила під час візиту до Вашингтона віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Уряд налаштований на взаємодію, співпрацю, максимальне збереження тих напрацювань і серйозних структурних реформ, які ми розпочали, щоб їх далі поглиблювати, і щоб максимально залучити до цього новообраного президента", - підкреслила Климпуш-Цинцадзе.

Віце-прем'єр-міністр України також зауважила, що, за результатами її зустрічей у Вашингтоні, подібні очікування мають і американські партнери.

"Існує повне розуміння того, що вибір українського народу щодо незворотності європейської і євроатлантичної інтеграції абсолютно підтримується тут, у Сполучених Штатах. Я сподіваюся, що це відображатиметься в спільному просуванні порядку денного реформ, як з боку різних політичних сил в Україні, так і з боку наших партнерів", - підкреслила український урядовець.

Читайте також: Україна може отримати транш МВФ цього року – Климпуш-Цинцадзе

Вона зауважила, що в Вашингтоні очікують, що Україна збереже свою передбачуваність і послідовність курсу.

"Так само, для наших партнерів важливо, щоби не було несподіванок і радикальних змін курсу країни від обраного напрямку, у тому числі у взаємодії з міжнародними фінансовими організаціями", - зауважила Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-