Кабмін сьогодні затвердить порядок надання позики ветеранам війни

Кабмін сьогодні затвердить порядок надання позики ветеранам війни

Укрінформ
Кабмін у середу, 8 травня, розгляне проект постанови про затвердження порядку надання позики ветеранам війни та особам, на яких поширюється чинність закону про статус ветеранів війни, гарантії їх соцзахисту.

Як зазначено у порядку денному засідання, оприлюдненому на Урядовому порталі, доповідатиме це питання міністр соціальної політики Андрій Рева.

Урядовці також розглянуть зміни до порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо селекції у рибному господарстві та відтворення водних біоресурсів у внутрішніх водоймах та Азово-Чорноморському басейні.

Перший віце-прем’єр-міністр — міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів ініціюватиме внесення змін до порядку укладення компенсаційних (офсетних) договорів.

У планах учасників засідання - затвердження порядку проведення перевірки сертифікатів та підтверджень у разі ввезення або вивезення насіння і садивного матеріалу державним фітосанітарним інспектором під час здійснення контролю.

Урядовці можуть змінити план використання радіочастотного ресурсу України, а також затвердити порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою “Реалізація надзвичайної кредитної програми для відновлення Україниˮ.

КМУ також має схвалити концепцію розвитку міжнародного аеропорту “Бориспільˮ до 2045 року.

Читайте також: Кабмін не піде у відставку, поки у парламенті є коаліція - Зубко

У порядку денному — погодження низки законопроектів, які потім будуть передані на розгляд Верховної Ради. Йдеться про зміни до деяких законів щодо застосування Збройними силами та Державною спеціальною службою транспорту бойової техніки, зброї та спеціальних засобів в особливий період, зміни до Закону “Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку" щодо контролю за правильністю обчислення збору на соціально-економічну компенсацію ризику населення, яке проживає на території зони спостереження, та повнотою і своєчасністю його сплати. Крім того, є законопроект про зміни до статті 12 Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізаціюˮ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-