Трюдо і Туск обговорили шляхи українських реформ

Трюдо і Туск обговорили шляхи українських реформ

Укрінформ
Президент Європейської ради Дональд Туск та прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо обговорили майбутню конференцію із питань реформ в Україні.

Про це розповіли в офісі глави уряду Канади, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Двоє лідерів обговорили майбутню конференцію щодо реформ в Україні, яку Канада прийматиме у Торонто в липні. Прем’єр-міністр привітав залучення Євросоюзу до підтримки реформування урядування в Україні”, - заявили у Трюдо.

У відомстві додали, що співрозмовники також “обмінялися поглядами на чинну кризу у Венесуелі”.

“Прем’єр-міністр Трюдо підтвердив свою підтримку тимчасового президента Хуана Гуайдо та висловив серйозне занепокоєння ситуацією, в якій опинився народ Венесуели. Прем’єр-міністр Трюдо та президент Туск наголосили на спільній меті мирної передачі влади у Венесуелі, очолюваної венесуельцями, на шляху до найскорішого проведення вільних та чесних виборів”, - зауважили у офісі глави уряду Канади.

Читайте також: Порошенко та Трюдо провели телефонну розмову

Як повідомляв Укрінформ, на початку липня у Торонто пройде щорічна конференція з питань реформ в Україні. У 2018 році такий захід відбувся у Копенгагені, а в 2017-му - в Лондоні. Головна мета конференції - ознайомити міжнародних партнерів зі здобутками України у проведенні системних реформ, а також окреслити подальші напрямки взаємодії та практичної допомоги Україні на цьому шляху.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-