У Раді — вже три проекти постанов про інавгурацію Зеленського

У Раді — вже три проекти постанов про інавгурацію Зеленського

Укрінформ
Позафракційний народний депутат Віталій Купрій зареєстрував у Верховній Раді проект постанови №10270-2 “Про дату, час і місце проведення урочистого засідання ВР, присвяченого складанню присяги новообраним Президентом Володимиром Зеленським.

Про це йдеться на сайті Верховної Ради.

Відповідний проект постанови внесено 7 травня, у графі “Дата та стан проходження” зазначається, що проект одержано Верховною Радою і передано на розгляд керівництву. Текст документа наразі відсутній, також невідомо, яку дату пропонує парламентарій для проведення урочистого засідання.

Як повідомляв Укрінформ, у Раді вже зареєстровано два проекти постанов щодо дати проведення урочистого засідання, присвяченого складанню присяги новообраним Президентом Зеленським. Позафраційний народний депутат Сергій Міщенко своїм проектом постанови пропонує провести інавгурацію новообраного Президента 19 травня. Позафракційний Віктор Балога, який також вніс у Раді відповідний проект, зазначив у Facebook, що пропонує також дату 19 травня для інавгурації.

Читайте також: Команда Зеленського спростовує організацію під Радою мітингу за інавгурацію

Сам Зеленський наполягає на проведенні інавгурації саме 19 травня. На його зустрічі з керівництвом ВР і главами депутатських фракцій, крім 19 травня, обговорювалося також 28 травня як можлива дата проведення урочистого засідання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-