У Держдепі назвали плановою ротацію посла Йованович

У Держдепі назвали плановою ротацію посла Йованович

Ексклюзив
Укрінформ
Посол США в Україні Марія Йованович справді завершує свою трирічну каденцію в Києві, як було заплановано раніше, і дата її від'їзду узгоджується з передачею президентської влади в Україні.

Про це йдеться у відповіді офіційного представника Державного департаменту США на журналістський запит власного кореспондента Укрінформу.

"Посол Йованович завершує свій трирічний дипломатичний термін у Києві у 2019 році, як і планувалося", - зазначили в зовнішньополітичному відомстві США.

Як уточнили в Держдепі, "підтверджена дата від'їзду" дипломата в травні узгоджується з процесом передачі президентської влади в Україні.

Читайте також: Вашингтон відкликає Йованович з посади посла США в Україні - ЗМІ

"Команда в Посольстві США в Києві, а також у Вашингтоні продовжує тісно співпрацювати з українським урядом та громадянським суспільством для зміцнення нашого партнерства", - наголосили в Державному департаменті США.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок українські ЗМІ поінформували про те, що посол США в Києві Марія Йованович завершує свою роботу в Києві і повертається 20 травня на батьківщину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-