Радники Зеленського у Брюсселі провели низку зустрічей з європосадовцями

Радники Зеленського у Брюсселі провели низку зустрічей з європосадовцями

Укрінформ
Радники новообраного президента Володимира Зеленського під час зустрічей з європейськими посадовцями у Брюсселі побачили підтримку і зацікавленість у співпраці з Україною за президентства Зеленського.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Зеленського.

“Ми побачили підтримку нашої політики з боку західних партнерів і зацікавленість у активізації співпраці з Україною під час президентства Володимира Зеленського”, – сказав радник Олександр Данилюк за результатами зустрічей у Брюсселі.

У прес-службі Зеленського також повідомляють, що радники Зеленського Олександр Данилюк і Руслан Рябошапка під час візиту до Брюсселя провели низку зустрічей з європейськими посадовцями. 3 травня вони зустрілися з кабінетами голови Європейської комісії Жан-Клода Юнкера, голови Європейської Ради Дональда Туска та комісара з питань європейської політики сусідства та перемовин із розширення Йоганнеса Гана.

Зазначається, що члени команди Зеленського також мали робочий ланч у посольстві Канади в Бельгії з представниками країн-учасниць конференції з підтримки реформ в Україні, яка відбудеться влітку в Торонто.

Читайте також: У Штатах радник Зеленського обговорив з міністром енергонезалежність України

“Основним питанням обговорення було сприяння з боку західних партнерів у реалізації антикорупційних заходів, судовій та економічних реформах, забезпеченні верховенства права. Ці напрями є першочерговими пріоритетами новообраного Президента України”, - ідеться в повідомленні.

У прес-службі також інформують, що радники Зеленського провели зустрічі з президентом Альянсу лібералів та демократів за Європу (ALDE) Гансом ван Бааленом, з Крістіаном Даніельсоном, генеральним директором Директорату Європейської комісії з питань сусідства та перемовин щодо розширення ЄС, і виконавчим директором Європейського оборонного агентства Хорхе Домеком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-