Команда Зеленського готує

Команда Зеленського готує "фішки" до інавгурації

Укрінформ
Команда переможця президентських виборів Володимира Зеленського готується до його інавгурації.

Про це розповів сценарист "Слуги народу" Юрій Костюк в інтерв’ю "Українській правді".

Зокрема, на запитання журналіста: "Як ви зараз готуєтеся до інавгурації і коли взагалі вона буде (до 27 травня чи після)?", Костюк відповів: "Поки що не знаємо. Мені здається, що ЦВК має призначати дату інавгурації (насправді Верховна Рада – ред.). А як готуємося – думаємо про "фішечки". Зрозуміло, що є офіційна процедура, яку ми поважаємо".

Він також додав, що команда Зеленського думає над тим, чи можна вивести депутатів із Верховної Ради в інше місце на інавгурацію, але для цього треба змінювати регламент.

Читайте також: Зеленський пообіцяв трудитися, як Джордж Вашингтон

"Тобто є історичні процедури, які ми повинні поважати і виконувати. А потім – ми ще щось придумаємо. Ми в процесі обговорення, не хочу розкривати всі секрети. Я думаю, що такої інавгурації ще не було. Можу сказати, що щось буде цікаво", - зазначив Костюк.

Як повідомляв Укрінформ, 30 квітня Центральна виборча комісія оголосила офіційні результати чергових виборів Президента України, новим главою держави обрано Володимира Зеленського.

За результатами другого туру, за Зеленського свої голоси віддали 73,22% українських виборців, або 13 млн 541 тисяча 528 громадян. Петра Порошенка підтримали 24,45 % виборців, або 4 млн 522 тисячі 450 громадян.

Новообраний Президент України вступає на посаду не пізніше як через 30 днів після офіційного оголошення результатів виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-