У Зеленського прокоментували інформацію про квартиру в Криму

У Зеленського прокоментували інформацію про квартиру в Криму

Укрінформ
Нерухомість у Криму була придбана дружиною Володимира Зеленського за ринковою ціною у квітні 2013 року, до незаконної анексії Криму, відповідно до чинного законодавства України.

Про це повідомляється в прес-релізі команди Зеленського, текст якого є у розпорядженні Укрінформу.

"Нерухомість у Криму була придбана Оленою Зеленською, дружиною Володимира Зеленського, у квітні 2013 року, до незаконної анексії Криму, у повній відповідності з чинним законодавством України. Нерухомість була придбана за ринковою ціною. При цьому в Україні були сплачені всі обов‘язкові податки та збори", - йдеться в прес-релізі.

Зазначається, що через незаконну анексію Криму Росією родина Зеленських ніколи не користувалася цією нерухомістю, а договір купівлі-продажу нотаріально був зареєстрований у Києві.

Крім того, ця квартира була офіційно задекларована кандидатом в Президенти Володимиром Зеленським відповідно до чинного законодавства України.

У прес-службі наголосили, що родина Зеленських має намір користуватися цією нерухомістю лише після обов’язкового повернення Криму Україні.

Таким чином, чергова вигадана "сенсація" - абсолютно безпідставна, наголошується в прес-релізі.

Читайте також: Виборчу кампанію Зеленського фінансували переважно фізичні особи та партія

Як повідомляли раніше деякі ЗМІ, Олена Зеленська у 2013 році придбала елітну квартиру в Лівадії нібито менш ніж за половину ринкової вартості, тобто за 163 893 доларів (1263 долари за квадратний метр, тоді як у 2012 році квартири в ЖК "Імператор" в Лівадії продавалися за ціною від 3500 до 4000 доларів за квадратний метр).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-