У штабі Зеленського не називатимуть імена кандидатів на ключові посади до інавгурації

У штабі Зеленського не називатимуть імена кандидатів на ключові посади до інавгурації

Укрінформ
Представник передвиборчого штабу кандидата у Президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков вважає, що називати прізвища людей, які у разі перемоги шоумена можуть очолити деякі міністерства та відомства, не варто до інавгурації.

Про це Разумков заявив журналістам після брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми раніше це говорили і зараз говоримо, що є певний ризик для людей між першим та другим туром, та навіть після другого туру", - сказав Разумков.

На жаль, зазначив він, в Україні є практика, коли людей "підставляють", і йдеться не тільки про простих людей, а й тих, хто може очолити якесь відомство.

"Якщо зараз хтось із чинних офіцерів буде названий на міністра оборони або начальника Генерального штабу, то до інавгурації він може не дослужити. І ви це прекрасно знаєте. Точно так само, як і представники спецслужб, точно так само і кадрові дипломати. Не хочеться повторювати, але можна згадати історію з Кривоносом" (за даними ЗМІ, Сергію Кривоносу Зеленський нібито пропонував стати начальником Генштабу, але потім він прийняв пропозицію Петра Порошенка стати заступником секретаря РНБО - ред.)", - сказав Разумков.

Читайте також: Штаби Порошенка та Зеленського не обговорювали кандидатуру представника України у Мінську

Як повідомлялося, у неділю, 21 квітня, відбувається повторне голосування на чергових виборах Президента України. Воно триватиме з 8 до 20 години, на закордонних виборчих дільницях проводитиметься за місцевим часом країни перебування.

Перший тур виборів Президента пройшов 31 березня. Тоді у виборчому бюлетені було 39 кандидатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-